Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 19.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση Ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών (στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών)
2. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών για το 2014.
3. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών
4. 6η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2013.
5. Έγκριση γενομένων δαπανών.
6. Λήψη απόφασης α) για διενέργεια διαγωνισμού για προμήθεια καυσίμων και β) για διενέργεια διαγωνισμού για προμήθεια ανταλλακτικών και εκτέλεση εργασιών επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου
7. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών», υποέργο «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών».
8. Έγκριση της παράτασης εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών», υποέργο «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών».
9. Έγκριση της διαδικασίας επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις –Τσιμεντοστρώσεις Δ.Ε. Μαρώνειας.
10. Καθορισμός του τρόπου ανάδειξης αναδόχου της υπηρεσίας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ» ποσού 50.000,00 €, που είναι ενταγμένη στον άξονα Προτεραιότητας ΄΄ 01 – Υποστήριξη Επιτελικών δομών, λειτουργιών και δικαιούχων φορέων΄ του Ε. Π. «Τεχνική υποστήριξη Εφαρμογής» του Ε.Τ.Π.Α.
11. Καθορισμός του ανώτατου αριθμού των αδειών, ανά κατηγορία, που πρόκειται να χορηγηθούν το έτος 2014 για την άσκηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
12. Καθορισμός του ανώτατου αριθμού των αδειών, κατά κατηγορία επαγγελμάτων, που πρόκειται να χορηγηθούν το έτος 2014 για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.
13. Χορήγηση παραγωγικής άδειας σε ενδιαφερόμενο παραγωγό.
14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κ. Κόψα Πουπούλας για τμηματική καταβολή του ΤΑΠ που οφείλει στο Δήμο ποσού 747,48 €.
15. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Μουστά Χασάν κατοίκου Σαπών για αποζημίωση ζημιών στις οικοσκευές του από πλημμύρα που υπέστη η οικία του λόγω φραγμένου φρεατίου.
16. Έγκριση μετάβασης α) εικοσαμελούς αντιπροσωπείας από το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών στο Δήμο MARMARA EREGLISI Τουρκίας από 30 έως 31 Οκτωβρίου και β) έγκριση μετάβασης πενταμελούς αντιπροσωπείας από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών στο Δήμο Κίρτζαλι Βουλγαρίας από 19 έως 21 Οκτωβρίου για συμμετοχή σε πολιτιστικές Εκδηλώσεις
17. Λήψη απόφασης για οικονομική επιχορήγηση ποσού 2000 € στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών η οποία θα δοθεί στο Νηπιαγωγείο Ξυλαγανής με σκοπό την αγορά βιβλίων και άλλων σχολικών ειδών απαραίτητων για την ενίσχυση της διδασκαλίας.
18. Συζήτηση επί αιτήσεως της κας Μπακιρτζή Αναστασίας κατοίκου Κομοτηνής για την πράξη εφαρμογής ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Αλκυόνας.