Διοργάνωση σεμιναρίου / workshop για ορθή και αποτελεσματική επαγγελματική χρήση του Facebook από τις επιχειρήσεις.

Αξιότιμα μέλη,
Σε μία εποχή που τα social media συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση εταιρικής ταυτότητας και στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης των επιχειρήσεων, το Επιμελητήριο Έβρου παίρνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει σειρά σεμιναρίων σχετικά με τη δημιουργία και τη διαχείριση εταιρικών σελίδων στο Facebook.
Εάν ενδιαφέρεστε να μετατρέψετε το Facebook σε μέσο προώθησης πωλήσεων, μαθαίνοντας στρατηγικές και τεχνικές προώθησης, ή, εάν, ακόμη, κρίνετε πως ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας, δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για τα σεμινάρια/workshops που θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Έβρου στα μέσα Νοεμβρίου, σε ημέρες και ώρες που διευκολύνουν τις επιχειρήσεις.
Καθώς τα σεμινάρια είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το κόστος συμμετοχής θα είναι συμβολικό και θα σας γνωστοποιηθεί με την ολοκλήρωση της δήλωσης ενδιαφέροντος, την οποία καλείστε να εκφράσετε έως τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.
Προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε το όφελος από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, η άμεση δήλωση ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη ώστε να συσταθούν groups επιχειρηματιών με ομοειδείς επαγγελματικές δραστηριότητες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Έβρου, στα τηλέφωνα 2551035848 και 25510 26223 (εσωτερικό 21, κα Μαριάννα Νάνου).
Επιμελητήριο Έβρου