Το Επιμελητήριο Έβρου επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με την προγραμματισμένη από κοινού συμμετοχή του στην Έκθεση Kavala Expo 2013 με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και να προσκαλέσει τα μέλη του να προσκομίσουν έντυπο υλικό προώθησης της επιχείρησής τους καθώς και προϊόντα προκειμένου αυτά να προβληθούν δωρεάν στα πλαίσια της διοργάνωσης.
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2013 και έχει ως στόχο την προβολή των παραγόμενων και εμπορευόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, τόσο σε περιφερειακό επίπεδο όσο και σε φορείς και επιχειρηματίες που επισκέπτονται την έκθεση από το Βαλκανικό χώρο, τις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου. Στην Έκθεση αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες και στελέχη εταιρειών.
Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να προσέλθουν στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου προσκομίζοντας το υλικό και προϊόντα που δεν χρειάζονται συντήρηση έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Για τυχόν διευκρινίσεις, οι επιχειρήσεις μπορούν να
απευθύνονται στην κα Χρύσα Λουπασάκη, τηλέφωνο επικοινωνίας 2551035848 (εσωτ.5)
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης