Μαρίνος Δ. Ουζουνίδης: «Να διώξουμε την ξένη τρόικα και να ξαναβάλουμε εμπρός την μηχανή της ελληνικής οικονομίας»
Στα πλαίσια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μαζί με βουλευτές και στελέχη του κινήματος, ανάμεσα στους οποίους και ο Βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, πραγματοποίησε τετραήμερη επίσκεψη, η οποία κορυφώθηκε με την ομιλία του προέδρου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός Αρχηγός, ο οποίος τόλμησε να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό, τη στιγμή που οι κυβερνώντες, κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος απέφυγαν να παραδώσουν συνεντεύξεις τύπου δημόσια φοβούμενοι την εθνική κατακραυγή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τον πρόεδρο τους, Πάνο Καμμένο, επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες πραγματοποίησαν συναντήσεις με διάφορους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, όπως την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, όπου συζήτησαν από κοινού τα προβλήματα των ανθρώπων αυτών που κάθε μέρα που περνάει βλέπουν τα συμφέροντα τους, αλλά και τα συμφέροντα της Ελλάδας, να θυσιάζονται στο βωμό της δήθεν ανάπτυξης που έρχονται να μας επιβάλλουν οι ξένοι δανειστές και τοκογλύφοι.
Από το βήμα του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής, ένα μήνυμα ελπίδας για μια Ελλάδα του αύριο αποδεσμευμένη από υποτακτικές δυνάμεις και πρότεινε λύσεις εθνικές και ρεαλιστικές που θα θέσουν και πάλι σε λειτουργία τη μηχανή της Ελληνικής οικονομίας. Λύσεις που θα επαναφέρουν την Θεσσαλονίκη, καθώς και τη Διεθνή Έκθεση, στην παλιά της αίγλη, την οποία τα τελευταία χρόνια οι κυβερνώντες έχουν μετατρέψει σε βήμα εξαγγελίας ψεύτικων υποσχέσεων και ψεμάτων. Λύσεις που θα εμποδίσουν την περαιτέρω κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος, λύσεις με τις οποίες η χώρα θα επανακτήσει την χαμένη εθνική της κυριαρχία.
Σαν Βουλευτής Έβρου, θα ήθελα να δηλώσω ότι ο ενθουσιασμός των χιλιάδων συμπολιτών μας που παρευρέθησαν στο Βελλίδειο, είναι ο μεγαλύτερος οδηγός του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ώστε να συνεχίσουν την μεγάλη τους προσπάθεια να ανατρέψουν το παρόν πολιτικό σκηνικό και να θέσουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και ελπίδας. Εμείς, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος και των Ελλήνων και με εθνικό στρατηγικό σχέδιο, δώσαμε το σύνθημα ενός νέου ξεκινήματος για τη Διεθνή Έκθεση, τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Ο Βουλευτής
Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος