Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς σχολικού υλικού, σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου και τοπικούς φορείς. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας της ΟΝΝΕΔ «Γύρνα Σελίδα», μέσα από την οποία διανεμήθηκε σχολικό υλικό σε δεκαέξι νομούς της χώρας.
Κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη και συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Σταύρο Σταυράκογλου και τον Υπεύθυνο Οργανώσεων Επαρχίας Βασίλη Γεωργιάδη, βρέθηκε στο Γυμνάσιο Λαβάρων, στην περιοχή του Σουφλίου και μοίρασε σε κάθε μαθητή από μία σχολική τσάντα, μαζί με τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμα, ξύστρα, χάρακα, σελιδοδείκτη και διορθωτική ταινία.

Η διανομή έλαβε χώρα μετά το τέλος του Αγιασμού του σχολείου. Με το πέρας της δράσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, δήλωσε:
«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, όπου η χώρα προσπαθεί να βγει από την κρίση, η νέα γενιά είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Με τη συμβολική αυτή κίνηση προσφοράς, εδώ στα Λάβαρα Σουφλίου στον Έβρο, δείχνουμε στην πράξη ότι στεκόμαστε δίπλα στα νέα παιδιά, δίπλα στους ακρίτες της Πατρίδας μας».

O πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου δήλωσε:
«Συνεχίζεται σήμερα στο Νομό Έβρου η κοινωνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ μέσα από μια νέα δράση. Συνδράμουμε από πλευράς μας στο νέο κοινωνικό πατριωτισμό μακριά από δογματισμούς, ιδεοληψίες και χρώματα. Η σημερινή δράση συμβολίζει την στήριξη στον μαθητή και την ακριτική εκπαίδευση».
Image and video hosting by TinyPic