Περισσότερο από τρεις ώρες κράτησε η διαδικασία της απολογίας της 29χρονης Βουλγάρας και του 68χρονου, στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Ορεστιάδας.

Η 29χρονη κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης πυροβόλησε τον 51χρονο σύζυγό της με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

Η 29χρονη πυροβολίσε το σύζυγό της με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα ο 68χρονος, στο κτήμα του του τελευταίου στον κάμπο Ορεστιάδας.

Το θύμα με την 29χρονη είχαν τρία παιδιά, όμως οι καυγάδες τους ήταν συχνοί. Η 29χρονη είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε στο κτήμα του 68χρονου στον κάμπο Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις στην αστυνομία του 68χρονου και της 29χρονης, η 29χρονη το μοιραίο βράδυ δέχτηκε τηλεφώνημα από το παιδί της ότι θα πάει να τους βρει ο σύζυγός της. Τότε η 29χρονη έβαλε φυσίγγια στην καραμπίνα και περίμενε.

Αν και οι δύο ανέτρεψαν την αρχική τους κατάθεση και υποστήριξαν ότι το θύμα επιτέθηκε στον 68χρονο, τελικά κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τον 68χρονο να κατηγορείται ότι δεν απέτρεψε την 29χρονη και την 29χρονη να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πριν λίγες εβδομάδες, σε έναν από τους καυγάδες που είχε το ανδρόγυνο η 29χρονη είχε μαχαιρώσει στο χέρι το σύζυγό της.

Ένα από τα τραγικά σημεία της υπόθεσης είναι ότι τρία ανήλικα παιδιά έχασαν τον πατέρα τους, ενώ η μητέρα τους θα καταλήξει στη φυλακή.

Δείτε βίντεο από την απομάκρυνση των δύο προφυλακιστέων από τα δικαστήρια Ορεστιάδας.