Αναγνώστρια εκφράζεται μέσα από το thraki Νεα, για την ερώτηση του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Λελιάτσου για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ μέσω του υπουργείο εξωτερικών. Διαβάστε ΕΔΩ την ερώτηση Λελιάτσου.

Στο μήνυμά της αναγνώστριας:
Βρε παιδιά, το thrakinea είναι σοβαρό σάιτ και μην βάζετε ότι σας στέλνουν και τους εκθέτετε τους ανθρώπους. Μπας και το κάνετε για να γελάτε; Αυτός ο κύριος που είναι και πολιτευτής του Καμμένου στον Έβρο, προφανώς επιζητεί κάποια στιγμή δημοσιότητας, αλλά δεν καταλαβαίνει καν αυτά που διαβάζει. Η είδηση αναφέρει συγκεκριμένα, ότι ο Υφυπουργός Εξωτερικών υπέγραψε μειοδοτική διαγωνισμό για να επιλεγεί εταιρεία ορκωτών λογιστών, η οποία θα ελέγξει τις 118 ΜΚΟ που πήραν χρήματα τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι θα εξεταστούν ποιές και πόσα χρήματα πήραν, αν αυτό έγινε νόμιμα και φυσικά αν προκύψουν παρατυπίες θα πάνε στον εισαγγελέα. Ποιό διαφανής και σωστή τακτική δεν υπάρχει.
Κι από όλα αυτά ο κ.Λελιάτσος κατάλαβε ότι ο Γεροντόπουλος δίνει λεφτά σε ΜΚΟ; Αντίθετα, προχωράει με απόλυστα διαφανείς διαδικασίες τον έλεγχο για να διαπιστωθεί αν έγινε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από προκατίχους του. Από που προκύπτει λοιπόν ότι δίνει λεφτά σε ΜΚΟ και του απευθύνει μάλιστα ερωτήματα με ύφος χιλίων καρδιναλίων, κάνοντας… όνειρα ότι είναι βουλευτής και κάνει επερωτήσεις. Έτσι θα πάει μπροστά ο Καμμένος στον Έβρο; Πάντως ο νυν βουλευτής του Μαρίνος Ουζουνίδης, κάτι τέτοιους βλέπει και γελάει.