Δέσποινα – Παναγιώτη- και Σε όλους αυτούς που Με την χάρη της Παναγιάς, σε κάθε αιμοδοσία τους, βοηθούν τον άγνωστο πάσχοντα Συνάνθρωπο.
Οι Εθελοντές Αιμοδότες είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, γιατί αιμοδοτούν χωρίς να γνωρίζουν ποιος θα πάρει το αίμα που Εθελοντικά με ανιδιοτέλεια και Αγάπη έχουν προσφέρει .
Θερμή Παράκληση !
Καλούνται όλοι οι Εθελοντές που έχουν περάσει στο πεντάμηνο από την προηγούμενη αιμοδοσία τους, να προσέλθετε στην Αιμοδοσία του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και να αιμοδοτήσετε στην Μεγάλη γιορτή της Παναγίας παίρνοντας δύναμη από την Χάρη Της.
Όλα στηρίζονται στ η δύναμη της Αλληλεγγύης και της Εθελοντικής Προσφοράς αίματος που αγκαλιάζει κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο, κάθε ασθενή που τώρα εκλιπαρεί για μια σταγόνα Ζωής . .. να ! το Θαύμα ….!
Μόνο ο Άνθρωπος για τον Άνθρωπο ! μπορεί να δίνει αίμα. Το πολύτιμο αυτό αγαθό της Ζωής που προσφέρεται Εθελοντικά , χωρίς κόπο και χωρίς κόστος , όμως αξίζει όσο η ΖΩΗ. αυτό είναι το Θαύμα !
Κάθε πρωί μπορείς να δίνεις αίμα στην Αιμοδοσία του Π.Γ.Ν.Α. και κάθε Σάββατο πρωί, στην ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία μπροστά στο Δημαρχείο.
Δώσε αίμα τώρα που μπορείς ! Μην αμελείς στο χαμό της ΖΩΗΣ !. γίνε Εθελοντής Αιμοδότης , έλα και Συ στην παρέα μας.
Χρόνια πολλά με υγεία !