Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Α.Σ. ΝΟΤΙΟΥ ΕΒΡΟΥ» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «Εύθραυστες Ανθρώπινες Μονάδες Νοτίου Έβρου» παρατείνει την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι τις 02/09/2013 και προσκαλεί να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη.

 Να είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας.

 Να είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης, δηλαδή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 Να είναι άτομα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια, δηλαδή άτομα που έχουν ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο από το κατ’ έτος εκάστοτε εκτιμώμενο όριο της φτώχιας στην Ελλάδα από την ΕΛΣΤΑΤ ή Αρχηγοί Μονογονεϊκών Οικογενειών, δηλαδή άτομα που διαβιούν ως ένας γονέας χωρίς σύζυγο ή σύντροφο (λόγω χηρείας, διάζευξης, ανύπαντρες μητέρες) και τα οποία έχουν την ευθύνη της ανατροφής για ένα τουλάχιστο ανήλικο τέκνο, εξαρτώμενο απ’ αυτά (εντάσσεται και όποιο άλλο πρόσωπο ασκεί την επιμέλεια ανήλικου παιδιού με δικαστική απόφαση ή προσωρινή διαταγή).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες καθώς και το έντυπο της Αίτησης στον ακόλουθο φορέα:

Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.»: Πλατείας Κύπρου 17, ΤΚ. 68100, Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25510 88340 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00 μμ.).

 Στην Ιστοσελίδα: www.ditea.gr και www.orthologismos.gr , www.kekekpa.gr

Προθεσμίες και Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων

Όσοι/ες επιθυμούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής στις δράσεις που περιλαμβάνει η Πράξη μπορούν, αυτοπροσώπως ή μέσω άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου – εφόσον η εξουσιοδότηση έχει θεωρηθεί ως προς το γνήσιο της υπογραφής τους από δημόσια αρχή – να προσέρχονται από 18/06/2013 έως 19/07/2013, ώρες: 10:00-14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τα δικαιολογητικά συμμετοχής και να καταθέτουν αίτηση στη διεύθυνση της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης – «Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.»: Πλατείας Κύπρου 17, ΤΚ. 68100, Αλεξανδρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την προκήρυξη, ΕΔΩ