Για δεκαετίες το πελατειακό κράτος προκειμένου να διατηρηθεί στη εξουσία κρατούσε ομήρους τους πολίτες και τις ζωές τους, δεμένους στον κομματικό κράτος και στην εξάρτηση των πολιτικών. Διορισμένοι στους Δήμους με πράσινη ή με γαλάζια σημαία δημοτικοί υπάλληλοι, δημοτικοί αστυνόμοι και σχολικοί φύλακες ήταν δέσμιοι αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Με ένα πολυνομοσχέδιο όμως που δεν αφήνει όρθιο σχεδόν κανέναν Έλληνα φορολογούμενο έρχεται η κυβέρνηση των προθύμων να δώσει την χαριστική βολή σε χιλιάδες πολίτες. Βάλλοντας αδιακρίτως προς πάσα κατεύθυνση το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους τα 108 άρθρα του εν λόγω πολυνομοσχεδίου θα είναι τα συντρίμμια της έτσι και αλλιώς ισοπεδωμένης ελληνικής κοινωνίας
Αποφασίζουν την κατάργηση των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και την ταυτόχρονη απόλυση χιλιάδων καθηγητών, αδιαφορώντας για τους μαθητές που μένουν ξεκρέμαστοι, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζονται να καταθέσουν σχέδιο νόμου για την αναβάθμιση του Νέου Τεχνολογικού Λυκείου που την θεωρούν ακόμη μια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Η λογική του παραλόγου και της άκαμπτης και αδιάλλακτης πολιτικής, που καθορίζεται μόνο από τα νούμερα, συνεχίζεται και σαρώνει τα πάντα.
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κυρίου Σαμαρά περί ισοδύναμων μέτρων για ακόμη μια φορά ξεχάστηκε για ακόμη μια φορά εξαπατήθηκε ο Ελληνικός λαός.
Οι ανθρωποθυσίες στο βωμό των μνημονίων και της τρόικας δεν έχουν τέλος
Σήμερα στο νομό μας με την εφαρμογή του πολυνομοσχεδίου θα προστεθούν επιπλέον 100 άνθρωποι στον μακρύ κατάλογο των ανέργων. Σήμερα ο νομός μας θα νιώσει ακόμη μια φορά την εγκατάλειψη και την πλήρη απαξίωση .
Καλούμε τους συμπολίτες μας σε αντίδραση και αντίσταση, σήμερα είναι οι καθηγητές οι δημοτικοί αστυνομικοί και οι σχολικοί φύλακες αύριο θα είναι η σειρά σας.

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μέλος εθνικού συμβουλίου Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Πολιτευτής Εβρου