Μία 43χρονη Βουλγάρα κι έναν 52χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν αστυνομικοί. Η μεν Βουλγάρα κατηγορείται για πορνεία, ενώ ο ομοεθνής της κατηγορείται ως προαγωγός της.
Όλα ξεκίνησαν, όταν στο τμήμα δημόσιας ασφάλειας Κομοτηνής, έφτασαν πληροφορίες ότι ο Βούλγαρος εξέδιδε την 43χρονη. Προκειμένου οι πληροφορίες να επιβεβαιωθούν αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη, πήρε τηλέφωνο τον 52χρονο και αφού έκλεισαν ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο στην Κομοτηνή αυτός προσήλθε και παρέδωσε στον αστυνομικό, έναντι χρηματικής αμοιβής, την 43χρονη προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.
Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 52χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ, που παρέλαβε από τον αστυνομικό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σημειώνεται ότι σε βάρος της 43χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.