Στο λαιμό μαχαίρωσε έναν 46χρονο, ένας 48χρονο Γεωργιανό στον οικισμό της Κίρκης της Αλεξανδρούπολης λόγω προσωπικών διαφορών.
Ο Γεωργιανός επισκέφτηκε το σπίτι του θύματος έχοντας μαζί του καραμπίνα και δύο μαχαίρια κι εκεί απείλησε το θύμα και τη μητέρα του για τη ζωή τους. Μετά το διαπληκτισμό ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στο λαιμό τον 46χρονο, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά και απομακρύνθηκε πυροβολώντας στον αέρα.
Αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα να συλλάβουν το δράστη στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το παραπάνω όπλο, 2 μαχαίρια, μήκους 30,5 και 32 εκατοστών και 10 κυνηγητικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Εντοπίσθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 6 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• ένα αεροβόλο όπλο
• ένα φυτό κάνναβης, ύψους 20 εκατοστών
• ένα ποδήλατο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται
Ο 46χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.
Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς και ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.