Η ΧΕΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
διοργανώνουν ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ στην πλατεία Δασαρχείου (έναντι ΧΕΝ και ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ).
Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 18 Μαϊου (17.00-21.00) και
Κυριακή 19 Μαϊου (10.00-15.00)
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης:
– θα εκθέσουν τη συλλογή των παιδικών και εφηβικών βιβλίων τους τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών.
– θα είναι ανοιχτή και θα ξεναγεί τους επισκέπτες στους χώρους και τα βιβλία της η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, για να τη γνωρίσουν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες της.
– θα γίνεται ανάγνωση βιβλίων για παιδιά (το Σάββατο 18.00-20.00 και την Κυριακή 11.00-13.00) στο «σπίτι» της ΧΕΝ.

ΠΡΟΣ
Τους κ. κ. Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων της Κομοτηνής

Κύριοι Διευθυντές και κυρίες Διευθύντριες των σχολείων της πόλης μας,
Σας γνωστοποιούμε την διοργάνωση ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18 και 19 Μαϊου). Πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά ,η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζωντανό χώρο της πλατείας-παιδικής χαράς μπροστά από τα κτίρια της ΧΕΝ και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που είναι και οι διοργανωτές της .
Σας στέλνουμε, συνημμένα, τη σχετική ανακοίνωση και σας παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας αλλά και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, προκειμένου οι μαθητές σας να πληροφορηθούν και να μπορέσουν να απολαύσουν την εκδήλωση που ετοιμάζουμε γι αυτούς.
Τέλος, η προσωπική σας παρουσία και η παρουσία των εκπαιδευτικών του σχολείου σας στην εκδήλωση θα είναι για μας ιδιαίτερη χαρά και τιμή.