Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικός συγχαίρει την αθλήτρια και πρωταθλήτρια του επί κοντώ Καλαφατζή Αντωνία για άλλη μια φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Μετά από την κατάκτηση δύο αργυρών μεταλλίων σε Πανελλήνιους αγώνες, ήρθε η σειρά των διεθνών αγώνων να δείξει και εκεί την αξία της, κερδίζοντας δύο πρωτιές σε λίγες μέρες, μία στους Βαλκανικούς Εφήβων-Νεανίδων και μάλιστα μέσα στην Ανδριανούπολη, γεγονός ιδιαίτερο για εμάς τους Θρακιώτες, αλλά και μία στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου κατηγορίας Κορασίδων.
Επίσης συγχαίρει την πρωταθλήτρια Βάγια Παπαχρήστου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και πάλι στο επί κοντώ, η οποία αγωνίσθηκε μετά από δίμηνο τραυματισμό.
Για ακόμη μία φορά συγχαίρει τον προπονητή των δύο κοριτσιών Μαρτινίδη Κων/νο, ολόκληρη την προπονητική και διοικητική ομάδα του τμήματος στίβου για την στήριξη που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα στις δύο πρωταθλήτριες καθώς και τους γονείς τους για τον αγώνα που έχουν δώσει για να λυθούν ένα σωρό μικρά και μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα τους.
Ευχόμαστε να είναι υγιείς και οι δύο με πολλές επιτυχίες στους στίβους αλλά και στα μαθήματα, στα οποία και εκεί διαπρέπουν.
Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες τους αλλά και όλων των αθλητών και αθλητριών του στίβου που κρατάνε ψηλά τη σημαία του Εθνικού δικαιώνοντας τους αγώνες όλων των προηγούμενων γενεών αθλητών, πρωταθλητών του κλασσικού αθλητισμού του συλλόγου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

Το Δ.Σ.του ΜΓΣ Εθνικός και ο πρόεδρος του συγχαίρουν από καρδιάς την αθλήτρια του πιγκ-πογκ του Εθνικού Παπανικολοπούλου Σταυρούλα η οποία και επρώτευσε στην βαθμολογία των Πανελλαδικών εξετάσεων στην περιοχή μας. Η αθλήτρια Παπανικολοπούλου κατάφερε να συνδυάσει διάβασμα με αθλητισμό, για μεγάλο χρονικό διάστημα φτάνοντας σε παράλληλες επιτυχίες και στους δύο χώρους.

Παρά την πτωτική τάση των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία, σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων ετών σε όλη την Ελλάδα και άρα και στην πόλη μας, η Σταυρούλα αποτελεί φωτεινή εξαίρεση, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει συγκεντρώνοντας 19.409 μόρια. Για την ίδια, είναι μια επιβράβευση των κόπων της και η πρωτιά αυτή της δίνει το εισιτήριο για εισαγωγή σε όποια σχολή επιθυμεί.

Συγχαρητήρια και στους γονείς της για την στήριξη που της έδωσαν. Της ευχόμαστε υγεία, καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μας για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ