Ένα διαφορετικό τριήμερο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ ΘΡΑΚΕΣ της Ξάνθης.
Μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους που έληξαν με επιτυχίες για όλα τα τμήματα αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και να παρακολουθήσουν αγώνες βόλεϊ μεγαλύτερων κατηγοριών και έτσι αποφασίστηκε από την διοίκηση και τον πρόεδρο Γιάννη Λαμπριανίδη να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5-4-2013 το πρόγραμμα περιελάμβανε και παρακολουθήσαν προπόνηση των τμημάτων βόλεϊ στο΄΄ Κατσάνειο΄΄ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.
Το Σάββατο παρακολούθησαν στην Μίκρα τον αγώνα της Α2 Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΓΑΛΑΞΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 0-3
Και την Κυριακή στο ΄΄Κλεάνθης Βικελίδης ΄΄ τον Αγώνα της Α2 Γυναικών μεταξύ ΑΡΗΣ-ΑΙΑΣ 3-1
Με πιο πλούσιες τις εικόνες τους οι νέοι αθλητές της ομάδας επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και όρεξη για περισσότερη δουλειά και δράση και υποσχέσεις για μία ακόμη καλύτερη χρονιά.
Μαζί τους σε αυτές τις …… δύσκολες μέρες στη Θεσσαλονίκη πρωί και βράδυ οι προπονητές της ομάδας Θέμης Αγγελακόπυλος και Φίλιππος Γρούδος.
Επόμενη δράση του συλλόγου είναι την Κυριακή 21-4-2013 και ώρα 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο΄΄ Αλέξανδρος Μπαλτατζής΄΄ όπου οι μικρές αθλήτριες και αθλητές της ομάδος θα διασταυρώσουν τις ………μπάλες τους με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Χρυσούπολης.
Image and video hosting by TinyPic