1. Ο ∆ήμος Ορεστιάδας Νομού Έβρου , προτίθεται να προβεί στην κάλυψη δυο (2) θέσεων προσωπικού κλάδου ΥΕ – Εργατών Πρασίνου και τεσσάρων (4) κλάδου ΥΕ –Εργατών Καθαριότητας , με μετάταξη μονίμων και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων, από Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού , Υπουργεία, ΝΠ∆∆ ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλουν σχετική αίτηση στο ∆ήμο Ορεστιάδας , ∆/νση Δ/κών Υπηρεσιών Ταχ. ∆/νση :
Β. Κων/νου 9-11 – Τ.Κ. 68200 Ορεστιάδα.
2. Οι μετατάξεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74, 79 και 181 του Ν.3584/2007, τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3979/2011, τις διατάξεις του άρθρου
35 αρ.5 του Ν.4024/2011, ύστερα από γνώμη του αρμοδίου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, κατόπιν συνεκτίμησης των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων, της προϋπηρεσίας, της εμπειρίας καθώς και της εν γένει προσωπικότητας τους.
Τα προσόντα μπορεί να διαπιστωθούν, κατά την κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και μετά α πό προσωπική παράσταση και συζήτηση με κάθε ενδιαφερόμενο.
Εν συνεχεία και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης απόφασης (Υπηρεσιακό Συμβούλιο) και πάντως πριν από την έκδοση της σχετικής απόφασης μετάταξης, θα αποσταλεί στη ∆/νση Προσλήψεων Προσωπικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αίτημα για έγκριση της πλήρωσης των ζητούμενων θέσεων με μετάταξη από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ 33/06, σύμφωνα με το αρ. 68, του Ν. 4002/2011.
3. Οι θέσεις οι οποίες πρόκειται να καλύψει ο Δήμος Ορεστιάδας με μετατάξεις
υπαλλήλων σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση , είναι οι εξής :
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑ∆ΟΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 2
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 4
Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται.
4. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου υπάλληλοι ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού , Υπουργείων ή άλλων ∆ημοσίων Υηρεσιών ή Ν.Π.∆.∆., οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. μετάταξη σε παραμεθόρια περιοχή με υποχρεωτική παραμονή, μοναδικότητα του υπαλλήλου κλπ).
5. Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλλουν στη ∆/νση Δ/κών Υπηρεσιών του ∆ήμου Ορεστιάδας από 8.4.2013 έως 31.5.2013 τα παρακάτω
δικαιολογητικά :
 Αίτηση μετάταξης.
 Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του
περιεχομένου του.
 Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών και τυχόν πρόσθετων προσόντων.
 Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
 Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών από το οποίο να προκύπτουν, εκτός των άλλων , οι αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας καθώς και ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη.
Το ανωτέρω Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαιώσεις της υπηρεσίας προέλευσης περί μοναδικότητας ή μη του υπαλλήλου, παρέλευση της διετούς δοκιμαστικής υπηρεσίας και μη ύπαρξης
οποιουδήποτε κωλύματος μετάταξης από γενική ή ειδική διάταξη (π .χ. υποχρέωση παραμονής στην υπηρεσία για ορισμένο χρονικό διάστημα λόγω παραμεθορίου κλ π).
6. Η κατάθεση των αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και πορεί να γίνει και ταχυδρομικώς ε πί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση , εντός της οριζόμενης προθεσμίας.
7. Η Υπηρεσία μας θα ενημερώσει τους ενδιαφερομένους υπαλλήλους για την αποδοχή ή μη των αιτήσεων τους, μετά το πέρας της διαδικασίας.
Κάθε φορέας , στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση, οφείλει να την κοινοποιήσει σε όλες τις Υπηρεσίες και ΝΠ∆∆ που εποπτεύει.
9. Η παρούσα αποστέλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών – ∆/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας ΟΤΑ , έτσι ώστε να αναρτηθεί στον ιστότοπό του ( www. ypes. gr) σύμφωνα με το υπ΄αρ. 29307/20-7-2012 έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ επίσης θα αναρτηθεί και στην κεντρική σελίδα του ∆ήμου Ορεστιάδας ( www. orestiada.gr)
10. Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική για την υπηρεσία.
11. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται ως
ανωτέρω.
Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ