Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων της Μαρίας Τολούδη στον κατάμεστο εκθεσιακό χώρο της Σύνης Αναστασιάδη το βράδυ της Κυριακής, 24 Μαρτίου 2013, στην Αλεξανδρούπολη.
Η βραδιά λογοτεχνίας και ποίησης διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της ΠΑ.Μ.Θ. στο πλαίσιο των δράσεων τέχνης του Μάρτη της Ισότητας σε συνεργασία με το Παράρτημα της ΕΓΕ Αλεξανδρούπολης.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν η συλλογή διηγημάτων «Αγγίγματα» και η ποιητική συλλογή «Αποτυπώματα» της Μαρίας Τολούδη. Τα βιβλία προλόγισε ο φιλόλογος Χριστόφορος Αδαμίδης. Κατά τη διάρκεια της λογοτεχνικής βραδιάς αναγνώστηκαν διηγήματα και ποιήματα της συγγραφέως, τα οποία επενδύθηκαν μουσικά από το τρίο καθηγητών Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής, την Μαρίζα Κακαβελάκη στο Πιάνο, τη Μάγια Βενετικίδου στο Βιολί και τον Κώστα Βενετικίδη στο Βιολοντσέλο.
Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη. Παρέστησαν, επίσης, ο βουλευτής Έβρου Γιώργος Ντόλιος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λίτσα Κουκουβέλα, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, πλήθος κόσμου.
Image and video hosting by TinyPic