Το Σάββατο 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη τουρνουά ενόργανης γυμναστικής στην κατηγορία των κορασίδων(Γ΄) και παγκορασίδων(Δ΄), με συμμετοχή των ομάδων : του Προμηθέα Ξάνθης ,του Αίαντα Θεσ/κης και του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξ/λης.
Το αγωνιστικό τμήμα του Α.Ο.Ε.Γ.Α. είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση και να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες που μόνο όφελος είχε σε όλες τις εκκολαπτόμενες αθλήτριες. Οι προπονητές βγάλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του τριεθνές τουρνουά (Α.Ο.Ε.Γ.Α.που θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια Βουλγαρία το Σάββατο 18 Μαϊου 2013, αλλά και την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στις κατηγορίες ( Γ¨) και ( Δ¨).
Για την ιστορία στην Ξάνθη, στην κατηγορία (Δ΄) η ομάδα του Α.Ο.Ε.Γ.Α.στο σύνθετο ομαδικό τερμάτισε δεύτερη, με την Κορωνίδου Ελισάβετ να τερματίζει τρίτη στο σύνθετο ατομικό, την Χρονάκη Καλλιόπη να τερματίζει πρώτη στην δοκό ισορροπίας, την Χαραλαμπίδου Μαρκέλλα δεύτερη στο έδαφος και οι άλλες αθλήτριες με πολύ καλή παρουσία που για πρώτη φορά αγωνιζόμενες, σ αυτήν την σεζόν εξέπληξαν ,με την απόδοσή τους.

Image and video hosting by TinyPic