Τι μπορεί να συμβεί στο κοσμικό Παρίσι όταν ο γαμπρός Φαντινάρ – ακολουθούμενος από το συγγενολόι της Νύφης- έχει να «τακτοποιήσει» μια υπόθεση; Το σώσε! Ένα καπέλο από Ιταλική ψάθα πρέπει να βρεθεί πάση θυσία, ο κόσμος να χαλάσει! Διαφορετικά, δεν ξεμπλέκει κανείς εύκολα! Ούτε ο γαμπρός (Ανέστης Κούκλατζης), ούτε ο λοχαγός (Παντελής Καλυμνιός), ούτε η σύζυγος Αναίς (Αγγελική Βεζάση), ούτε ο σύζυγος Μπομπερτουί (Άρης Ραπτόπουλος)!!!!
Μη χάσετε τη θεατρική παράσταση (κωμωδία) που διοργανώνει ο σύλλογος RITMO DE ARTE και οι οπτικοακουστικές παραγωγές ΟΠΤΡΟΝ σε σκηνοθεσία της Γενοβέφας Κτενίδου. Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, και την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης. Στις 9:00 το βράδυ.
Πέρα από τους προαναφερθέντες ηθοποιούς, παίζουν και οι: Μαρία Παπαδοπούλου, Ανέστης Μιχαηλίδης, Ελένη Μπεντέζη, Φανή Σουβαλίδου, Κατερίνα Παχοπούλου, Μαρίνα Μπανταλίδου, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Κυριτσίδης, Χρήστος Παναγιωτίδης, Δημήτρης Σίμογλου, Τάσος Γατούδης, Νάσια Τσαβδαρλή, Κώστας Κεπεσίδης, Αίγλη Θεοφανούδη.
Στο πιάνο παίζει η Θεοδώρα Σωτηριάδου.
Τιμή εισόδου: 8 ευρώ και 9 ευρώ (με το πρόγραμμα της παράστασης).
Προπώληση Εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο +ΒΙΒΛΙΑ Καφετζή (έναντι του Κ.Τ.Ε.Λ) και στο γραφείο του συλλόγου RITMO DE ARTE (Μιαούλη 5, 2ος όροφος).