Δεν πέρασε η πρόταση για απευθείας μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας από το Ορ tv, καθώς οι ψήφοι των συμβούλων μοιράστηκαν.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 15-15 και παρά τις διαρροές από την παράταξη του δημάρχου το θέμα τελικά απορρίφθηκε με τη διπλή ισχύ της ψήφου του προέδρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την ψηφοφορία έλειπαν τρεις σύμβουλοι. Οι κύριοι Κουμπρίδης, Στεφανάτος και Μαντικίδης. Μάλιστα ο κ. Κουμπρίδης θα υπερψήφιζε προφανώς το θέμα, καθώς είχε υπογράψει το κείμενο που κατατέθηκε στο προεδρείο για τις απευθείας μεταδόσεις.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, ο οποίος ήταν στην Αλεξανδρούπολη όπου συμμετείχε στη σύσκεψη με τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος.

Ο δήμαρχος παραβρέθηκε μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο και υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει απευθείας μετάδοση λόγω έλλειψης προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραγιάννης είπε στον πρόεδρο να κλείσει την ανοιχτή ακρόαση του κινητού του, εννοώντας ότι ο δήμαρχος αν και απουσίαζε άκουγε σε απευθείας μετάδοση τη συνεδρίαση.
Δείτε βίντεο από την ψηφοφορία