Έγραψε πάλι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης όπου συζητήθηκε η πρόταση για τις άδειες των οίκων ανοχής που λειτουργούν στο β’ δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου.
Ο Γιάννης Μπουτάρης υπερασπίστηκε τη συμφωνία του Δήμου με τις νόμιμα εκδιδόμενες γυναίκες για τον τρόπο λειτουργίας των σπιτιών στην περιοχή ισχυριζόμενος οτι πρόκειται για μία συμφωνία κυρίων και προσθέτοντας οτι πιο κυρίες από τις εκδιδόμενες δεν υπάρχουν.
Μάλιστα, σε αντιπαράθεση με κάτοικο της περιοχής που βρισκόταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε οτι επισκέπτεται τους οίκους ανοχής που βρίσκονται στη Γιαννιτσών.
Ο Δήμαρχος ρώτησε τον πολίτη αν επισκέπτεται τους οίκους ανοχής κι όταν εκείνος απάντησε αρνητικά ο Γ. Μπουτάρης αντέτεινε οτι εκείνος τους επισκέπτεται κι εξ όσων γνωρίζει είναι πολλοί.
Βέβαια, μετά το σούσουρο που προκλήθηκε στην αίθουσα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έσπευσε να αμβλύνει τις εντυπώσεις λέγωντας: Δήμαρχε πες οτι πρόκειται για αστεϊσμό κι ως τέτοιο να γραφτεί στα πρακτικά.

www.seleo.gr

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τους οίκους ανοχής