Ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου –Περιφέρειας ενημερώνει ότι μετά από συμμετοχή του στην επίσημη συνάντηση, με την αντιδημαρχία πολιτισμού, το κέντρο πολιτισμού Διδυμοτείχου και τοπικούς φορείς με θέμα ‘’Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2013 ‘’ , έθεσε πρόταση για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και σε όλο το μήκος του πεζόδρομου, η οποία στη συνέχεια έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Έτσι λοιπόν , η φετινή αποκριάτικη γιορτή της πόλης θα πραγματοποιηθεί στον Πεζόδρομο και στην Κεντρική Πλατεία.
Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στο Διδυμότειχο και στις Επαρχίες του για το ‘’ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ’’ που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας , Νεολαίας, & Περιβάλλοντος ‘’Ευγενίδειο’’ Δήμου Διδυμοτείχου.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:
7 Μαρτίου , ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ έναρξη 18:00 στον πεζόδρομο Διδυμοτείχου με γαϊτανάκια και λουκάνικο.
15 Μαρτίου , ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ έναρξη 17:00 από το Δημαρχείο με προορισμό την κεντρική πλατεία. Συμμετέχουν μαθητές, σύλλογοι, φορείς κ.α., με μουσική χορό και δώρα από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Διδυμοτείχου.

Εκδηλώσεις Συλλόγων
10/3 ΜΠΕΗΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ
10/3 ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
11/3 ΜΠΕΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
16/3 ΜΠΕΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ
17/3 ΜΠΕΗΣ ΚΥΑΝΗ
17/3 ΜΠΕΗΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ
Καλούμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής να καλωσορίσουνε τους καρναβαλιστές και να συμμετάσχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις .

Πρόεδρος ΣΕΕΒ ΔΠ
Τσουλκανάκης Χαράλαμπος