Συστάσεις στο βουλευτής Β Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με τις αναφορές του στη Θράκη και στα χρυσωρυχεία κάνει ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο κ. Ουζουνίδης σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρούπολης, εκλεγμένος από τον Εβρίτικο λαό και εκπροσωπώντας τον στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με αφορμή την συνέντευξη του κ. Άδωνη Γεωργιάδη βουλευτή της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών και φανατικού υπερασπιστή των μνημονίων, στο ραδιόφωνο του MAXIMUM FM, με θέμα την δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την επικείμενη αδειοδότηση εξόρυξης χρυσού, θα ήθελε επισημάνει συστήνοντάς του:

• Να ασχοληθεί για το καλό της δικής του εκλογικής περιφέρειας
• Ο Έβρος, η Θράκη και όλη η Βόρειος Ελλάδα διαθέτουν ικανότερες προσωπικότητες, Βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειάρχες και κυρίως πολίτες πιο ευπατρίδες από τον κ. Γεωργιάδη.
• Εάν θέλει να προσφέρει κάτι στην εγκαταλελειμμένη για δεκαετίες περιοχή μας, να επισκεφθεί τον τόπο μας, που δήλωσε «ότι τον αγαπάει πολύ» και να δώσει λύσεις στους ανθρώπους, για το πετρέλαιο θέρμανσης, για το οδικό δίκτυο, για τα πολλαπλά εργοστάσια που κλείσανε από την περιοχή και πλέον δραστηριοποιούνται στις γειτονικές χώρες, για τις δημόσιες υπηρεσίες που αποψιλώνονται, τα νοσοκομεία που υποβαθμίζονται, για τις επενδύσεις που δεν πραγματοποιούνται (ζεόλιθος, γεωθερμία, τουρισμός, λιμάνι κ.λ.π.), για την υποβάθμιση της περιοχής καθιστώντας την ένα μεγάλο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών. Ο κατάλογος βέβαια δεν έχει τέλος.
• Και όσον αφορά το σεβασμό στη πολιτεία και τους θεσμούς της ας παραδειγματιστεί καλύτερα από τους Θρακιώτες που φυλάνε Θερμοπύλες.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ!