Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 27 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 7.30 το απόγευμα, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. Έγκριση ή μη των προτάσεων επί του έργου: Έργα δακτυλίου ποδηλατόδρομου α)διακοπή εκτέλεσης του έργου, β)τροποποίηση της μελέτης και επαναχάραξη του έργου επί των οδών Ορφέως και Δημοκρίτου.
2. Έγκριση ή μη πρακτικού της Επιτροπής επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών.
3. Έγκριση ή μη ρύθμισης οφειλών σε δόσεις προερχόμενων από την εφαρμογή της αριθμ.11/2000 πράξης διάνοιξης της οδού Π.Ιερεμία μεταξύ των ΟΤ 429 και 429Α στην Κομοτηνή.
4. Έγκριση ή μη παραχώρησης γεώτρησης για άρδευση ιδιωτικών αγροτεμαχίων.
5. Έγκριση ή μη συνέχισης της μισθωτικής σχέσης των αγροτεμαχίων της ΤΚ Καρυδιάς του Δήμου Κομοτηνής σε κληρονόμο του αρχικού μισθωτή λόγω θανάτου.
6. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν διανοίξεις.
7. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
8. Χορήγηση αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.
9. Χορήγηση ή μη αδειών ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου.
10. Χορήγηση ή μη άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων(ειδικών διασκευασμένων τραπεζιών για παιγνιόχαρτα).
11. Έγκριση ή μη χορήγησης αδειών για υπαίθριο στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο.
12. Έγκριση ή μη τροποποίησης του Ετήσιου Προγράμματος του Δήμου έτους 2013.
13. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013 για 2η φορά.
14. Εγκριση πρακτικού Νο4 μετά από πρόσκληση υποβολής προσφορών για την απευθείας ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση της προμήθειας: Προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής (Α΄και Β΄εκπαίδευσης) του Δήμου Κομοτηνής καθώς και των τμημάτων ένταξης για τα πακέτα Β,Γ,ΣΤ,Ζ και Η.
15. Έγκριση ή μη σύμβασης Διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Ιάσμου για την συνεπίβλεψη των έργων του Τεχνικού Προγράμματος 2013 του Δήμου Ιάσμου στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
16. Έγκριση ή μη σύμβασης Διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Αρριανών για την συνεπίβλεψη των έργων του Τεχνικού Προγράμματος 2013 του Δήμου Αρριανών στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
17. Εγκριση ή μη σχεδίου Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κομοτηνής και της ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ για την παραχώρηση τεχνικών μέσων και Σταθμού Μεταφόρτωσης για τη λειτουργική αναβάθμιση του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων του Δήμου Κομοτηνής.
18. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ.
19. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου του Δήμου Κομοτηνής με την επωνυμία: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟTΗΝΗΣ.
20. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα του Δήμου Κομοτηνής οικ. έτους 2010 για 1η φορά.
21. Επανυποβολή απολογιστικού πίνακα οικ. έτους 2010 του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα.
22. Επανυποβολή απολογιστικού πίνακα οικ. έτους 2011 του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα.
23. Υποβολή απολογιστικού πίνακα οικ. έτους 2012 του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα.
24. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα του Δήμου Κομοτηνής οικ. έτους 2012 για 1η φορά.
25. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα του Δήμου Κομοτηνής οικ. έτους 2013 για 1η φορά.
26. Υποβολή απολογιστικού πίνακα οικ. έτους 2012 της δωρεάς εν ζωή του Φ.Πολυζώπουλου.
27. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου Συντηρήσεις Αγροτικής Οδοποιίας ΤΚ Θρυλορίου.
28. Εγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου Συντηρήσεις εσωτερικής οδοποιϊας Πόλης και Οικισμών.
29. Έγκριση ή μη Τεχνικού Δελτίου του έργου: Διαμορφώσεις οδών βόρειας γειτονιάς Κομοτηνής του άξονα προτεραιότητας 9: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ του ΕΠ Μακεδονίας Θράκης 2007-2013
30. Έγκριση ή μη μίσθωσης ακινήτου για τη λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας προς όφελος γυναικών στο Δήμο Κομοτηνής.
31. Έγκριση ή μη υπογραφής σχεδίου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του ΔΠθ για τη λειτουργία τμημάτων ενισχυτικής-υποστηρικτικής διδασκαλίας σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΕΝΕΣΕΛΙΔΟΥ