Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση-προβολή ταινίας με τίτλο: «The sessions» και στην ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει, με θέμα: «Σεξουαλικότητα και ΑμεΑ» που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης, την Τετάρτη 20/02/2013 και ώρα έναρξης 20:00.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ, ασκούμενους κοινωνικούς λειτουργούς, σε συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου « Περπατώ»: 25310-36909.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ: ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΕΡΠΑΤΩ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Τετάρτη, 20/02/2013, Έναρξη: 20:00
20:00 Προβολή ταινίας: «The sessions» («Μαθήματα ενηλικίωσης»). Πρόκειται για δραματική ταινία , παραγωγής 2012. Πραγματεύεται τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μαρκ (38χρονος άνδρας με πολιομυελίτιδα) και τη Σέριλ (θεραπεύτρια του σεξ) κατά την πορεία μύησής του στον κόσμο του έρωτα. Είναι βασισμένη σε ένα δοκίμιο του Μαρκ Ο’ Μπράιεν, ενός ποιητή που είναι παράλυτος από τη μέση και κάτω εξαιτίας της πολιομυελίτιδας. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς το 2012 όπου και έλαβε το Βραβείο Κοινού και το Ειδικό Βραβείο Κριτικής Επιτροπής για τη συνολική ερμηνεία του καστ.
21:30 Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Σεξουαλικότητα και αναπηρία»
Συντονιστής : κ. Πολυζωίδης Περικλής, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, Δ.Π.Θ.
Ομιλητές : κ. Τάκος Δημήτρης, Ανδρολόγος – Ουρολόγος
κ. Καλλινικάκης Γιάννης, Ψυχολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, Δ.Π.Θ.