To Εργατουπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου συμμετέχει στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2013 και καλεί όλους τους εργαζόμενους , ανέργους νέους και νέες στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10,30 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη
Οι αγωνιστικές και απεργιακές δράσεις των συνδικάτων, των Ομοσπονδιών και των Σωματείων είναι η μόνη αντίδραση ενάντια στα μνημόνια , τα αντεργατικά, αντικοινωνικά αναποτελεσματικά μέτρα και τις αυταρχικές συμπεριφορές της κυβέρνησης και των εργοδοτών.
Η βάναυση καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων όπως η φορολογική αφαίμαξη εργαζομένων και συνταξιούχων, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και περιθώριο αντοχής.
Το σύνολο των οικονομικών, ασφαλιστικών, εργασιακών και θεσμικών δικαιωμάτων που ισοπεδώθηκαν από τις μνημονιακές πολιτικές, είναι μονίμως διεκδικούμενα.
Αιτήματα ΑΙΧΜΗΣ της 24ωρης Γενικής Απεργίας είναι:
• Υπογραφή και εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
• Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της Ανεργίας και ανακούφισης των Ανέργων.
• Ανάκληση της επιστράτευσης και όλων των κατασταλτικών και αντιδημοκρατικών μέτρων και διώξεων κατά των εργαζομένων, των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης.
Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων, η αντιμετώπιση της αυταρχικής και αδιέξοδης πολιτικής της κυβέρνησης, επιβάλει τη μέγιστη ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των δυνάμεων της εργασίας ,στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για την ικανοποίηση των ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10,30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΕΒΡΟΥ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γκιγκούδης Απόστολος Φουτζιτζής Βασίλειος