Έκταση σύσκεψη στις Φέρες με αφορμή το φημολογούμενο κλείσιμο των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στην πόλη, πραγματοποιήθηκε από τους τοπικούς φορείς.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φερών, οι Τοπικοί σύμβουλοι των Φερών καθώς και οι φορείς της πόλης.
Η είδηση του «κλεισίματος» των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Φερών προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και δυσφορία σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το θέμα της αποψίλωσης των Φερών από όλες τις υπηρεσίες που υπήρχαν πριν (έδρα του Δήμου, ΟΤΕ, Ειρηνοδικείο, Εμπορική Τράπεζα) και η σημερινή εξέλιξη του «κλεισίματος» των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Φερών όπως και η φημολογούμενη υποβάθμιση των παροχών υγείας του περιφερειακού ιατρείου Φερών (κατάργηση διανυκτερεύοντος ιατρείου) δημιουργούν οργή και αγανάκτηση.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν με την πρόταση του αντιδημάρχου για δυναμική αντίδραση της κοινωνίας με πρώτο βήμα συγκέντρωση – διαμαρτυρία στις 28-1-2013 ώρα 10:00 μπροστά στο δημοτικό κατάστημα Φερών και κάλεσμα στους αντιπροσώπους του τόπου μας για συμπόρευση και κλιμάκωση του αγώνα μας.