Συνελήφθη,στην ανατολική είσοδο της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη το πρωί ένας Ρουμάνος 23 ετών γιατί προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας έντεκα λαθρομεμετανάστες.
Ο λαθροδιακινητής καταδιώχτηκε από αστυνομικούς από τη διασταύρωση της Δαδιάς, καθώς δε σταμάτησε σε σήμα που του έγινε.

Όταν το όχημα του Ρουμάνου ακινητοποιήθηκε στην ανατολική είσοδο της Αλεξανδρούπολης, προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ έφερε και εξαιρετική αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διακινητής προωθούσε οκτώ Αφγανούς και τρεις λαθρομετανάστες από το Ιράκ, το Ιράν και τη Συρία.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν:
• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Μία άδεια ικανότητας οδήγησης, των ρουμανικών Αρχών, η οποία έφερε εμφανή σημάδια πλαστότητας
• Ένα κινητό τηλέφωνο
Σημειώνεται, ότι η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 23χρονου, περιλαμβάνει και τα αδικήματα της αντίστασης και της πλαστογραφίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.