Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνουν τα μέλη ότι το Ελληνορώσικο Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Έβρου, Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Χαλκιδικής, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Κέρκυρας, Γρεβενών, Κοζάνης και Τρικάλων σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρώσικα Επιμελητήρια Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.
Στόχος του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά. Το μεγαλύτερο μέρος του επιχειρηματικού forum θα καλυφθεί από Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών. Παράλληλα, θα γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς Ενέργειας, Τουρισμού & Μεταποίησης στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων και ενημερωτικών panels με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών που θα καλύψουν θέματα, αναφορικά σε τουριστικές υποδομές, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια κ.α.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τη γραμματεία του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2551035848.