Επιτυχίες και σε διεθνή διοργάνωση πανηγύρισαν οι κολυμβητές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας Διασυλλογική διοργάνωση της πόλης, με τη συμμετοχή 300 περίπου κολυμβητών-τριων από τους 8 συλλόγους της πόλης καθώς και των ομάδων του Νηρέα Ορεστιάδας και του Ο.Φ.Θ. Α. Η μικρή αντιπροσωπεία της ομάδα της Αλεξανδρούπολης (μόλις 13 κολυμβητές-τριες από το Προαγωνιστικό τμήμα και τον Αργύρη Τυλιγαδά να εκπροσωπεί το Αγωνιστικό τμήμα), συνεπής στις επιτυχίες και εκτός συνόρων, συναγωνίστηκε και με το παραπάνω τους 8 συλλόγους της Αδριανούπολης που απαρτίζονταν με κολυμβητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες (9 – 18+ ετών), κατακτώντας συνολικά 25 μετάλλια ( 14 χρυσά, 8 ασημένια και 3 χάλκινα) και καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον πίνακα των μεταλλίων και την 4η στη γενική βαθμολογία!
Στα σημαντικά των αγώνων η κατάκτηση ισάριθμων χρυσών μεταλλίων στα 2 ομαδικά αγωνίσματα 4×50 Μ.Ο. Προαγωνιστικών ηλικιών τόσο στην κατηγορία των αγοριών όσο και σ αυτή των κοριτσιών.
Στην αποστολή πήραν μέρος οι παρακάτω κολυμβητές και κολυμβήτριες:
Τριπάκη Μαρία, Κώτα Δέσποινα, Σοφιανίδου Τζοβάνα, Σαϊρη Έλενα, Λεοντίδη Δήμητρα, Αγοράκη Χριστίνα, Τυλιγαδάς Αργύρης, Παπαδόπουλος Δήμος, Στούρας Γιάννης, Κυριακίδης Μιχάλης, Σοφιανίδης Ιωάννης, Βολτέζος Στράτος, Καζάκος Σταμάτης και Θεολογίδης Γιώργος.
Στις 20 Ιανουαρίου η ομάδα του Ο.Φ.Θ.Α. θα μεταβεί ξανά στην Αδριανούπολη για να πάρει μέρος σε αγώνες, αυτή τη φορά όμως σύσσωμη από τα τμήματα Αγωνιστικού και Προαγωνιστικού, με την πεποίθηση πως η επιτυχία θα είναι μεγαλύτερη!
Εφ. «Η Γνώμη»