Υπογράφηκε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στο Γραφείο Δημάρχου, η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση και Επέκταση Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του αναδόχου του έργου Νίκου Τραγιάννη.
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και ανάπλασης του υφιστάμενου νεοκλασικού κτιρίου, που στεγάζεται στην οδό Καραϊσκάκη, καθώς και την κατασκευή ενός νέου 5όροφου κτιρίου, στον ακάλυπτο χώρο παραπλεύρως του πρώτου. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 18 μηνών.
«Το Δημοτικό Ωδείο της Αλεξανδρούπολης είναι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας και γι αυτό το λόγο προχωράμε στην αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας σύγχρονους χώρους για την εκπαίδευσή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και πρόσθεσε: «Με το παρόν έργο θα δοθεί τέλος στο πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών του ωδείου μας σε 4 διαφορετικά κτίρια, καθώς με την ολοκλήρωση του θα στεγάζονται πλέον σε έναν ενιαίο χώρο».
Από την πλευρά του ο ανάδοχος, κ. Τραγιάννης, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και δήλωσε ικανοποιημένος του που του δίνεται η ευκαιρία να συμβάλει και ο ίδιος στην υλοποίηση ενός έργου για τους Αλεξανδρουπολίτες.