Το Εργατ/κο Κέντρο Ν. Έβρου συμμετέχει στην 3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας που αποφάσισε η Εκτελεστική της ΓΣΕΕ , που θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 15.00 .
Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού Έβρου να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει σε συνεργασία με το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 19/12/2012 και ώρα 12.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΕΒΡΟΥ στην Αλεξανδρούπολη με αιτήματα-διεκδικήσεις:
• να μη νομοθετηθεί η φορολογική λαιμητόμος μέσα από το «περίφημο» φορολογικό νομοσχέδιο με το οποίο η Κυβέρνηση ξαναεπιτίθεται κατά των μισθωτών, των συνταξιούχων και των απλών πολιτών. Αντιθέτως να αποκατασταθεί η φορολογική δικαιοσύνη, να παταχθεί η φοροαποφυγή, η φοροδιαφυγή και φοροκλοπή.
• Να ακυρωθούν οι διαθεσιμότητες-απολύσεις, η εκ περιτροπής εργασία, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, η ισοπέδωση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων.
• Να ανατραπούν οι πολιτικές της ύφεσης, της αποβιομηχάνισης, των ιδιωτικοποιήσεων – εκποιήσεων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Όλοι μαζί στην 3ωρη στάση εργασίας και στο Συλλαλητήριο στις 12.30 μπροστά στο Εργατ/κο Κέντρο Ν. Έβρου
Όλοι μαζί στον αγώνα να ακυρώσουμε τις άδικες, καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόικα
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γκιγκούδης Απόστολος Φουτζιτζής Βασίλειος