Χορωδιακή πανδαισία στις Φέρες
Με μεγάλη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθέατρου της δημοτικής ενότητας Φερών, η 3η πανελλαδική Χορωδιακή συνάντηση.
Το αναβαθμισμένο επίπεδο των χορωδιών που συμμετείχαν, ικανοποίησε το φιλόμουσο κοινό των Φερών και όχι μόνο, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν την χορωδιακή τέχνη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν:
– Η δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, με χοράρχη τον Κωνσταντίνο Μάτη
– Η Χορωδία Νέων Μουδανιών, με χοράρχη την Ρεβέκκα Φελεκίδου
– Η δημοτική Χορωδία Δράμας, με χοράρχη τον Γιώργο Μπούρα
– Η χορωδία της δημοτική ενότητας Φερών, με χοράρχη την Βάσω Χατζηβασιλειάδου
«Το μήνυμα που εξέπεμψε η συνάντηση ήταν ότι υπάρχει, θέλουμε και απαιτούμε να υπάρχει πολιτιστική δραστηριότητα, αν και αναγνωρίζουμε την οικονομική στενότητα που υπάρχει», δήλωσε χαρακτηριστικά η χοράρχης κ. Χατζηβασιλειάδου.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον δήμο Αλεξανδρούπολης και την δημοτική ενότητα Φερών, όπως και κάθε άλλο που συνέβαλλε στην διοργάνωση της 3ης Χορωδιακής συνάντησης.
Τέλος, η κ. Χατζηβασιλειάδου ανέφερε πως το κοινό ικανοποιήθηκε από την ποιότητα της μουσικής και της ερμηνείας των χορωδιών και τόνισε πως τα μέλη της Χορωδίας Φερών, στάθηκαν ισάξια με το πολύ καλό επίπεδο των Χορωδιών που φιλοξενήθηκαν στην πόλη της Παναγίας της Κοσμοσώτηρας.