Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, η Εκκλησία μας πανηγύρισε τη μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Παναγίας μας και την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας.
Στο μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον μητροπολίτη κ. Άνθιμο. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο μητροπολίτης μας χειροτόνησε στον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης, αυτόν του διακόνου, τον κ. Ευστράτιο Παπαχρυσοβέργη, ο οποίος κατάγεται από την Ξάνθη και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Στην ομιλία του προς τον χειροτονούμενο και το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Μητροπολίτης μας μίλησε και ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Εκκλησία στην ανεύρεση καλών ιερέων, αλλά ταυτόχρονα την ευθύνη του πληρώματος της Εκκλησίας να φέρνει τους ανθρώπους που θεωρεί ότι είναι ικανοί να τελούν τα μυστήριά της. Τέλος, προέτρεψε όσους έχουν τον πόθο ή την επιθυμία να ακούν τον Χριστό που τους κρούει την θύρα και τους καλεί να Τον υπηρετήσουν.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία για τον ένδοξο ελληνικό Στρατό κατά την οποία ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στον Στρατηγό και στους παριστάμενους στρατιωτικούς για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.