ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αδελφοποιήθηκαν τα επιμελητήρια Έβρου και Burgas σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Σάββας Σεφεριάδης Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου και πρόεδρος του εξαγωγικού τμήματος.
Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του Έβρου και τις προσπάθειες που καταβάλλει το Επιμελητήριο προς τη κατεύθυνση αυτή. Τόνισε ότι η αδελφοποίηση θα αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για την περαιτέρω ενδυνάμωση των εμπορικών σχέσεων των μελών των δύο επιμελητηρίων, εδραιώνοντας ένα δεσμό συνεργασίας που θα αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δύο περιοχών μέσα στο δυσμενές Ευρωπαϊκό και Διεθνές Οικονομικό περιβάλλον.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Burgas Tzanko Ivanov ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αδελφοποίησης αυτής, η οποία αποτελεί επισφράγιση των σχέσεων των δυο Επιμελητηρίων. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι για τον επιχειρηματικό κόσμο του Burgas η περιοχή του Έβρου έχει τεράστιο ενδιαφέρον για επενδύσεις και εμπορικές συναλλαγές, τις οποίες τα δύο Επιμελητήρια πρέπει να ενισχύσουν.
Ακολούθως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Burgas Tzanko Ivanov υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας των δύο Φορέων.