Ο πρόεδρος του Επιμελητήριο Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, και το διοικητικό συμβούλιο ενημερώνουν τα μέλη ότι στις 20 – 21 Νοεμβρίου 2012 πρόκειται να λάβει χώρα στο Τσανάκαλε της Τουρκίας, το 3ο Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα « Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας & Βουλγαρίας».
Το Επιχειρηματικό Φόρουμ διοργανώνεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με την Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων (ΤΟΒΒ), και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας (BCCI) & το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τσανάκαλε.
Το Φόρουμ είναι στρατηγικά τοποθετημένο ώστε να δώσει απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις σχετικά με τις Μεταφορές , τα Αγροτικά Προϊόντα και τον Τουρισμό, εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας την οποία αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην περιοχή.
Παρουσιάσεις, συζητήσεις και κυρίως Β2Β συναντήσεις θα προωθήσουν το εμπόριο και την ανάπτυξη μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Βουλγαρίας.
Θεωρούμε ότι το Φόρουμ αυτό είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματικές σχέσεις με Τούρκους, Βούλγαρους και Έλληνες ομολόγους τους αντίστοιχα.