Στις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη και στο ξενοδοχείο Thraki Palace, Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, με τη συνεργασία, των Οδοντιατρικών Σχολών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και των Οδοντιατρικών Συλλόγων Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.
Το Π.Ο.Σ αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση των Ελλήνων Οδοντιάτρων και είναι η πρώτη φορά, στην ιστορία του θεσμού, που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Αναμένεται συμμετοχή περίπου 700 συναδέλφων από όλη τη χώρα, ενώ η παρουσίαση των θεμάτων του συνεδρίου θα γίνει τόσο με ομιλίες όσο και με πρακτικά μαθήματα περιορισμένου ακροατηρίου( hands on ), από πλήθος καταρτισμένων και καταξιωμένων στο χώρο ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους συναδέλφους – συνέδρους, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις της Οδοντιατρικής Επιστήμης, καθώς και για το παρόν και το μέλλον του Οδοντιατρικού επαγγέλματος και της Οδοντιατρικής Περίθαλψης στην Ελλάδα .
Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, στους χώρους του Thraki Palace, θα λειτουργήσει έκθεση Οδοντιατρικών ειδών και εξοπλισμού, ενώ θα διοργανωθούν και εκδρομές για να ξεναγηθούν στις ομορφιές της Θράκης οι σύνεδροι που επισκέπτονται για πρώτη φορά την περιοχή μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να πλαισιώσουν με τη συμμετοχή τους τη σημαντική αυτή εκδήλωση !
Με τιμή,
για τα Διοικητικά Συμβούλια, οι Πρόεδροι
Ο.Σ. ΕΒΡΟΥ Ο.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ Ο.Σ. ΞΑΝΘΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΣΙΡΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ