Στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής (όμιλος Θράκης) και ύστερα από δύο αγώνες προηγούνται οι ομάδες ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης και ο Φάρος Αλεξ/πολης με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης με τον Ανδρέα Νικολακάκη, Γιάννη Ακούδη και Θέμη Λιάτο κέρδισε τους Πετεινούς Κομοτηνής με 4-1 μέσα στην Κομοτηνή και τον Σπάρτακο Άνθειας- Τραϊανούπολης με 4-0 στην Αλεξ/πολη. Οι Πετεινοί για μια ακόμη χρονιά στηρίζονται στους αειθαλείς Τερζίδη, Μιντίδη, Κέκερη και στο νέο στέλεχος της ομάδας, Γελαδάρη, ενώ ο ανανεωμένος Σπάρτακος αγωνίσθηκε με τους Μαραντώνη, Εμμανουηλίδη, Στεργιάννη, Μαρκάκη και Λυμτσιούλη.
Ο Φάρος Αλεξ/πολης στην πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής πέτυχε δύο εύκολες νίκες σχετικά, μια με τον Σπάρτακο με 4-0 και μια με τον Ατρόμητο Άβαντα επίσης με 4-0. Ο Φάρος στηρίχθηκε στους πολύ έμπειρους και αξιόλογους αθλητές Άγγελο Τσίμα και Λεωνίδα Ζαρειφίδη, οι οποίοι επί δεκαεπτά έτη αγωνίζονταν με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξ/πολης. Ακόμη με τον Φάρο αγωνίσθηκε και ο Πέτρος Δαλάτσης.
Τέλος ο Ατρόμητος Άβαντα στηριζόμενος αποκλειστικά σε αθλητές του χωριού δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την Κομοτηνή και έχασε με 4-3 σ’ ένα πολύ αμφίρροπο αγώνα. Με την ομάδα του Ατρόμητου αγωνίσθηκαν ο Ιορδάνης Καϊτατζής. Ο Τόλης Βλασσακούδης και ο 13χρονος Θέμης Χατζηπαύλου.