Αφέθηκε ελεύθερος.

Η πορεία της υγείας του θύματός του, θα κρίνει και την τύχη του ασυνείδητου οδηγού που τον παρέσυρε οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά τον εγκατέλειψε αβοήθητο σε κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Η εισαγγελέας ανέστειλε τη διαδικασία του αυτοφώρου, ώσπου να αποσαφηνιστεί αν θα διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και τι ζημιές έχει υποστεί ο άτυχος πεζός που νοσηλεύεται με συντριπτικά κατάγματα και στα δυο πόδια!
Τότε, ο νεαρός οδηγός του λευκού τζιπ θα οδηγηθεί και πάλι στην Εισαγγελία για να του ασκηθεί η ανάλογη δίωξη! Έτσι κι αλλιώς, όμως, οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι ιδιαίτερα βαριές, καθώς προκάλεσε πολλαπλό ατύχημα οδηγώντας μεθυσμένος. Αρχικά συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα διαδοχικά με τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια παρέσυρε τον πεζό, χωρίς να σταματήσει.
Ο ασυνείδητος οδηγός, που σαν από τραγική ειρωνεία εργάζεται στην… κοινωφελή εργασία του δήμου Ξάνθης, αφέθηκε ελεύθερος για να επιστρέψει στα δικαστήρια σε μια εβδομάδα. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χάρη στους αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν την περιγραφή του τζιπ, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα μετά το ατύχημα εγκαταλελειμμένο κοντά στις γραμμές του τραίνου. Σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε και ο δράστης.
protothema