Ψήφισμα διαμαρτυρίας κατέθεσαν, σήμερα, Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη, αντιπροσωπείες του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Θράκης και του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων Έβρου δια των Προέδρων κου Μπασιαδάκη και κας Βίτσα αντίστοιχα.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών – Φαρμακευτικών & συναφών Επαγγελμάτων – Κλάδων αντιδρά στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη μείωση των εφ’ άπαξ αποδοχών του Ιδιωτικού Τομέα, που ειδικά στον Τομέα Φαρμάκου η προτεινόμενη μείωση αγγίζει το 64% περίπου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου παρέλαβε το Ψήφισμα και δήλωσε ότι «Τέτοιου είδους αποφάσεις, που ουσιαστικά «βάζουν χέρι» στα αποθεματικά των ταμείων των εργαζομένων μας βρίσκουν παντελώς αντίθετους. Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί στο όνομα της μνημονιακής πολιτικής. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει μια εκ νέου, εξ αρχής κι εκ βαθέων ρύθμιση και αντιμετώπιση του ζητήματος των ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων όλων των κλάδων και των τομέων».