ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ*

Χωρίς καμία απευθείας σύνδεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας. Αν και το thraki Νεα ξεκίνησε την απευθείας μετάδοση, ξαφνικά κόπηκε η σύνδεση του δημοτικού διαδικτύου. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ψήφισαν να μη μεταδίδονται απευθείας από τη δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας τα δημοτικά συμβούλια. Ο δημοτικός σύμβουλος της λαϊκής συσπείρωσης Σταμάτης Γκατζίδης αναφέρθηκε στα ερωτήματα που έχει θέσει το thraki Νεα σχετικά με τη μη μετάδοση ρεπορτάζ από τη δημοτική τηλεόραση, χωρίς όμως να λάβει απάντηση από το Δήμαρχο Ορεστιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας κι ενώ ρωτούσε με το επίθετο τους Δημοτικούς Συμβούλους για το τι θα ψηφίσουν, επέλεξε να ρωτήσει την Αλεξάνδρα Καλεμτζίδου με το μικρό της όνομα. Για του λόγου το αληθές προσέξτε στο 13:53