Από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης Rookies Basketball Academy Alexandroupolis.
Η ακαδημία είναι σε θέση να παρέχει ένα υψηλοτάτων προδιαγραφών αθλητικό πρόγραμμα στα παιδιά της περιοχής μας. Στα πρότυπα λειτουργίας κορυφαίων συλλόγων και ακαδημιών σε Ελλάδα και Ευρώπη η » Rookies Basketball Academy » θα καλύψει πλήρως κάθε ανάγκη των μικρών αθλητών και γονέων. Μεταλαμπαδεύοντας τις πολυετείς γνώσεις και εμπειρίες των προπονητών από τον χώρο του Basketball, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες επιστημονικές συνεργασίες στο χώρο της εργομετρίας, της διατροφής και της αθλητικής ψυχολογίας, η ακαδημία μας είναι σε θέση να προετοιμάσει άρτια τους νεαρούς αθλητές για την ερασιτεχνική και την επαγγελματική καλαθοσφαίριση. Κάθε παιδί συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ακαδημίας μπορεί να απολαμβάνει τις παρακάτω παροχές:
 Ιδιόκτητο λεωφορείο για την μεταφορά των αθλητών.
 Αξιολόγηση και παρακολούθηση από διαιτολόγο, παροχή συμβουλών και διατροφών. Προγραμματισμένα Σεμινάρια σε παιδία και γονείς για θέματα Διατροφής και Διαιτολογίας.
 Εποπτεία και συμβουλευτική από ειδικευμένο ψυχολόγο σε θέματα που αφορούν τα παιδία και τους γονείς.
 Ατομική καρτέλα αξιολόγησης της προόδου του παιδιού και ενημέρωση των γονέων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 Σύγχρονα προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στην ηλικία και την δυνατότητα των παιδιών.
 Συνεργασία με εργομετρικό κέντρο και πραγματοποίηση test που αφορούν την καρδιολογική, μυϊκή και αναπνευστική δυνατότητα των αθλητών.
 Πραγματοποίηση test 2 φορές τον χρόνο της τεχνικής κατάρτισης των αθλητών για ασφαλή συμπεράσματα όσο αφορά την ατομική βελτίωση των παιδιών.
 Αγωνιστικά τμήματα
 Δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών στα Summer Camp που διοργανώνει η ακαδημία.
 Δυνατότητα επιπλέον εξατομικευμένης ατομικής προπόνησης για όσα παιδία το επιθυμούν.
 Παροχή συμβουλών και συνεργασία με κορυφαίους manager για όσα παιδιά επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα.
 Οργάνωση αθλητικών event και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με την συμμετοχή καταξιωμένων αθλητών και προπονητών του Basketball.
 Εξασφάλιση ελεύθερης διαπραγμάτευσης των παιδιών για να αγωνιστούν στο σωματείο της αρεσκείας τους, όταν συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 Ατομικά στατιστικά δεδομένα σε κάθε αγώνα για κάθε αθλητή.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
H ακαδημία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-18 ετών, για να κάνεις την εγγραφή σου επικοινώνησε με τους υπευθύνους της ακαδημίας ή συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής στο www.rookies.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου. Με κάθε εγγραφή το παιδί παίρνει ένα πλήρες σετ αθλητικού εξοπλισμού κορυφαίας εταιρείας ( 1 σετ προπόνησης Double face, 1 φόρμα και ένα αθλητικό σάκο), παίρνει επίσης την κάρτα μέλους της ακαδημίας και δικαιούται των ιδιαιτέρων προνομίων και παροχών της.

Υπεύθυνοι Ακαδημίας
Κεκές Άγγελος- Μανσούδης Γεώργιος
Tel: 2551301821
Mob: 6947724554, 6947698913
Website: www.rookies.gr
E-mail: info@Rookies.gr