Μέλος της διοίκησης ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Μέλη του Δ.Σ., προπονητές και αθλητές του τμήματος Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δέχτηκε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Εθνικού παρευρέθηκαν ο έφορος του τμήματος Στίβου κ. Κώστας Πατερόπουλος, μέλη της διοίκησης, μεταξύ των οποίων και το νέο μέλος της, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, οι προπονητές στίβου Γιώργος Δαστερίδης, Δημήτρης Τσιακιρούδης, Άννα-Μαρία Τουρβά και Βάσω Βαγενά, οι αθλήτριες Αντωνία Καλαφατζή, Βάγια Παπαχρήστου, Μαρία Μανάργια και ο αθλητής Γιάννης Σιταρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη όλους τους αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Λαμπάκης ζήτησε ακόμη να ενημερωθεί για τους νέους στόχους του συλλόγου, καθώς και για τις ανάγκες της ομάδας σε θέματα υποδομών, επισημαίνοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής σε κάθε προσπάθεια των ντόπιων αθλητών.
Ο έφορος της ομάδας κ. Πατερόπουλος ανακοίνωσε στο Δήμαρχο την απόφαση του Δ.Σ. να τον ανακηρύξει επίτιμο μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του τμήματος Στίβου του Εθνικού.