Δύναμη από Έβρο
Για μια ακόμη φορά ο Έβρος δηλώνει δυναμική παρουσία στα κοινά του Ελληνικού βόλεϊ και στις εκλογές της ΕΟΠΕ που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο.
Στην Αγριά του Βόλου και τις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, αλλά και ο Εβρίτης Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου που εκπροσώπησε τον ΑΟ Ορεστιάδας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της ΕΟΠΕ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, έχοντας εξασφαλίσει τις προτιμήσεις 179 σωματείων «σφράγισε» από νωρίς την συμμετοχή του στο νέο 21μελές διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ερχόμενος μάλιστα και 7ος στην σχετική λίστα…
Μια μεγάλη επιτυχία του Εβρίτη παράγοντα ο οποίος κατάφερε σε σχέση με τις εκλογές του 2010 να ανεβάσει τα ποσοστά του και να αποτελέσει ένα από τα «βαριά χαρτιά» του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Έτσι ο Έβρος θα έχει την δική του εκπροσώπηση σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη τετραετία, αφού ο Χατζηπαναγιώτου αναμένεται να λάβει πόστο στη νέα διοίκηση, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία του.
Παράλληλα σημαντική παρουσία στις εκλογές είχε και ο Κώστας Δούλιας του ΑΣΑ Έβρου, ο οποίος με 170 ψήφους εξελέγη στην εξελικτική Επιτροπή των Εκλογών…
Από εκεί και μετά τόσο ο Γιώργος Φλετούρης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όσο και ο Στέργιος Δημούδης από την ΓΕ Αλεξανδρούπολης διεκδίκησαν την είσοδό τους στο Δ.Σ. ευρισκόμενοι στη λίστα της Κίνησης Volley2012 που όμως απέτυχε παταγωδώς.
Οι δύο παράγοντες της Αλεξανδρούπολης εξασφάλισαν 68 και 66 ψήφους αντίστοιχα αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν την είσοδό τους στην πρώτη 21άδα…
Δημήτρης Αρβανιτίδης