ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
Απίστευτες καταστάσεις ζουν αποσπασμένοι αστυνομικοί απ’ όλη την Ελλάδα στον Έβρο.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι θα περιπολούν στον Έβρο για την αντιμετώπιση της έφτασαν από τις 2 Αυγούστου, όμως η μέριμνα για τη φιλοξενία τους αποδείχτηκε ανεπαρκής.

Εκατοντάδες αστυνομικοί, Θα φιλοξενηθούν στη σχολή αστυνομίας στο Διδυμότειχο, καθώς όλα τα ξενοδοχεία του Έβρου έχουν γεμίσει.

Οι συνθήκες διαβίωσης στη σχολή καταγγέλλουν οι αστυνομικοί δεν είναι ικανοποιητικές ενώ τονίζουν ότι πρέπει να μένουν σε θαλάμους πέντε πέντε άτομα και αυτό προκαλεί πολλά προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιος ο οποίος θα πρέπει να φύγει για την βάρδιά του θα πρέπει να ετοιμαστεί στον ίδιο χώρο με κάποιον άλλο αστυνομικό που θα ξεκουράζεται γιατί θα έχει γυρίσει λίγο πριν από την υπηρεσία του. . .

Οι διαμαρτυρόμενοι αστυνομικοί παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα έξω από την αστυνομική διεύθυνση, χωρίς όμως να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Στο πλευρό τους ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψουν αστυνομικοί στο μόνο τόπο υπηρεσίας τους, καθώς έχουν φτάσει στον Έβρο περισσότεροι από όσους απαιτούνται.

Στο μεταξύ, δύσκολα θα μπουν στο ποτάμι αστυνομικές βάρκες, καθώς η στάθμη του Έβρου έχει πέσει αισθητά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ