1. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 35χρονος για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 35χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 43 γραμμαρίων και ένας αποξηραμένος κορμός δενδρυλλίου κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

2. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, 36χρονος για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 36χρονου, 36 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

3. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 22χρονος κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην οικία καθώς επίσης και στην κατοχή του 36χρονου:
– μία συσκευασία με ποσότητα καπνού εμποτισμένη με χασισέλαιο, βάρους 25,6 γραμμαρίων
– μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα, βάρους 0,2 γραμμαρίων
– ένα μεταλλικό τρίφτη
– ένα ξύλινο τρίφτη
τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.