Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθούν οι εξής δραστηριότητες:
 1). Στις 23 Ιουλίου 2012 και ώρα 20.30 στο Ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη καλοκαιρινή βραδιά ούζου με τιμή συμμετοχής 10 ευρω. Η διαφορά θα καλυφθεί απο το Πολυκοινωνικό με απόφαση του Δ.Σ. Η βραδιά ούζου θα περιλαμβάνει φαγητό – ποτό και ζωντανή μουσική..
 2). Διακοπές πέντε ημερών που θα πραγματοποιηθούν σε κατασκήνωση, στα Κερδύλλια Ασπροβάλτας απο 23 Αυγούστου εως 27 Αυγούστου 2012. Μέρος των εξόδων θα καλυφθεί από το Πολυκοινωνικό, ενώ το κόστος συμμετοχής των μελών του ΚΑΠΗ ανα άτομο είναι 115ευρω. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται πρωινό, μεσημεριανό,βραδυνό και μεταφορά με το λεωφορείο.
 3). Στα μέσα Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί 4 ήμερη εκδρομή ενώ τέλη Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο προορισμός και το κόστος συμμετοχής.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι δράσεις του Πολυκοινωνικού ευελπιστώντας στη στήριξη όλων των συμπολιτών και στα πλαίσια κοινής προσπάθειας για την καταπολέμιση της φτώχειας και του ανθρώπινου πόνου, με όπλα την κοινωνική αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και την αλληλοβοήθεια.