Τα αποτελέσματα των εγγραφών για τους Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π. «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» Δήμου Αλεξανδρούπολης  θα ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου 2012, λόγω του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τους Παιδικούς Σταθμούς.

Τα αποτελέσματα του παραπάνω προγράμματος θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr)  κατά τον μήνα Αύγουστο και θα επακολουθήσουν τα αποτελέσματα των Παιδικών Σταθμών, τα οποία θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του δήμου μας (www.alexpolis.gr), στα κτίρια των Παιδικών Σταθμών, στα υπόλοιπα κτίρια του Ν.Π. (ΚΕΠΑΚΥ, ΚΑΠΗ), στο ΚΕΠ και στο Δήμο Αλεξ/πολης.

 

Οι θέσεις που εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας ανέρχονται στις 450.

Οι ενδιαφερόμενες μητέρες για το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 13  έως 23 Ιουλίου 2012, ταχυδρομικά στην Δ/νση : ΜΥΛΛΕΡΟΥ 73-77 , 10436 ,  ΑΘΗΝΑ, και εφιστούμε την προσοχή τους ως προς τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, καθώς και προς όλα τα συνημμένα δικαιολογητικά, που θα υποβάλουν να είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα επικυρωμένα από το ΚΕΠ.

Επίσης να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ως προς την επωνυμία και τον Κωδικό της Δομής που θα δηλώσουν.  

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

 

  Ζητάκης Παναγιώτης