Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα ,οι εκλογές της Ένωσης Επαγγελματιών Σουφλίου . Μετά την εισήγηση του προέδρου κ . Μαμούγκα για τα πεπραγμένα και τις δράσεις της Ένωσης , τα οικονομικά στοιχεία , τους προβληματισμούς αλλά και τις ανησυχίες όλων των επαγγελματιών της περιοχής , διεξήχθησαν οι εκλογές .
Κάποια από τα βασικά ζητήματα που τέθηκαν ήταν : Οι προσπάθειες που γίνονται για το βιοτεχνικό πάρκο/ περιοχή του Σουφλίου σε σχέση με το Εθνικό Πάρκο . Το παρά εμπόριο που συνεχώς αυξάνει στο νομό αλλά και την έλλειψη καταπολέμησης από τις αρχές . Τις ληστείες που καθημερινά σημειώνονται πλέον στα καταστήματα της περιοχής και την ανασφάλεια που νιώθουν όλοι οι επαγγελματίες . Έγινε αναφορά σε πολλά θέματα και προβλήματα και σε δράσεις όπως σεμινάρια , ημερίδες , συμμετοχές σε εκθέσεις και εκδηλώσεις με σκοπό πάντα τη διαφήμιση της περιοχής και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων .

Το νέο Δ.Σ της Ένωσης είναι :

Δεληπούλιος Δημήτριος , Καλέση Ελισάβετ , Κατσικίδης Αλέξανδρος , Μουχταρίδης Κων/νος , Μπέλλας Αθανάσιος , Παπατσιλέκας Θωμάς , Πρεπούδης Αθανάσιος , Τσιακίρης Γεώργιος και Τσιακίρης Σταμάτης .

Εξελεγκτική επιτροπή είναι οι :

Μαμούγκας Δημήτριος , Μουσίκας Γεώργιος , Μπουρουλίτης Νικόλαος .

Αντιπροσωπεία για την Ο.Ε.Β.Ε Ν.Έβρου είναι οι :

Δεληπούλιος Δημήτριος , Καλέση Ελισάβετ , Μαμούγκας Δημήτριος , Μουσίκας Γεώργιος, Μπέλλας Αθανάσιος , Τσιακίρης Σταμάτης .

souflievros.blogspot.com