O Π.Α.Σ. Ορεστιάδας »Ρήσος» ανακοινώνει το πρόγραμμα των ποδηλατικών του εκδηλώσεων για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου
Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα ποδηλατοβόλτα με προορισμό την Στέρνα Ορεστιάδας. Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα(με επιστροφή):24. Συνολικός χρόνος διάρκειας ποδηλατοβόλτας(με στάσεις): 2 ώρες.

Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 10 το βράδυ νυχτερινή ποδηλατοβόλτα με προορισμό Την Νέα Βύσσα. Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα(με επιστροφή): 20. Συνολικός χρόνος διάρκειας ποδηλατοβόλτας(με στάσεις): 2 ώρες.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στις 6.30 το απόγευμα ποδηλατοπορεία εντός Ορεστιάδας στα πλαίσια των »Ορεστείων 2012» . Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα: 7. Συνολικός χρόνος διάρκειας ποδηλατοπορείας: 30 Λεπτά.

Διευκρινήσεις για τις ποδηλατοβόλτες: Στις ποδηλατοβόλτες του συλλόγου μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης,τύπο ποδηλάτου, είτε είναι μέλος του συλλόγου είτε όχι και δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να φορά την στολή του συλλόγου. Ο κάθε συμμετέχων στις ποδηλατοβόλτες του συλλόγου είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του, παρόλα αυτά όμως παρακαλούμε θερμά για την δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος, να έχετε κράνος, φώτα στο ποδήλατο η αντανακλαστικό γιλέκο ασφαλείας. Λόγο των υψηλών θερμοκρασιών μην παραλείψετε να είστε εφοδιασμένοι με νερό η ισοτονικό ποτό.Σε κάθε ποδηλατοβόλτα ανάλογα με το πρόγραμμα διανύονται έως 50 χιλιόμετρα σε χαλαρούς ρυθμούς για να μπορεί να ακολουθεί και ο πιο αρχάριος ποδηλάτης και με όσες στάσεις απαιτηθούν. Κατά την διάρκεια της πορείας μας οι ποδηλάτες θα πρέπει να κινούνται στα δεξιά του δρόμου σε δυάδες ο ένας πίσω από τον άλλο κρατώντας παράλληλα απόσταση ασφαλείας από τον προπορευόμενο χωρίς να κάνουν απότομους ελιγμούς και φρεναρίσματα. Απαγορεύονται οι »επιδειξιομανίες»κάθε είδους που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων. Απαραίτητη η συνοδεία γονέα για τα μικρά παιδιά. Ελάτε να γνωριστούμε!!! Ελάτε και εσείς στην ποδηλατική μας παρέα! Σας περιμένουμε!!!